JOHNSON

ПОЛОВИН ВЕК ИНОВАЦИИ ВЪВ ФИТНЕС ОБОРУДВАНЕТО

Като световен лидер в областта на фитнеса, уелнеса и здравето, изграден върху семейни ценности, Johnson Health Tech обслужва хората, които искат да живеят по-добре с продукти, които осигуряват превъзходно преживяване във фитнес клуба, у дома и извън него. Очаквайте от нас иновации, задвижвани от междукултурно сътрудничество; обмислен дизайн, произведен по най-високите международни стандарти; и железен ангажимент да бъдеш най-добрият гражданин на света.

Започнахме през далечните 70 години на миналия век с производство на щанги и дискове. Разраствахме се в непрекъснато развиващия се фитнес пазар. През 80-те години, вдъхнахме нов живот на кардио оборудването за домашни нужди. През 90-те, предефинирахме професионалното фитнес оборудване. Избирайки Johnson, вие получавате повече от просто най-доброто фитнес оборудване в света. Вие се сдобивате с партньор, който ще бъде до вас от планирането на пространството във вашия дом или обект и всеки следващ ден.

30
ДЪРЖАВИ
300
МАГАЗИНА
50
ГОДИНИ ИНОВАЦИИ
1000000
ВЪЗМОЖНОСТИ

JOHNSON

Фитнес оборудване за истинските хора и реалния живот

Като глобална компания, Johnson Health Tech има пряко присъствие с изцяло притежавани дъщерни дружества в близо 30 държави и над 60 дистрибутори по целия свят. Освен това, с повече от 300 магазина за фитнес оборудване по цял свят, Johnson е най-големият доставчик на фитнес оборудване в продажбите на дребно. Продуктите на компанията са доказали своята иновативност, качество и издръжливост, а като производител, Johnson залага на много добро съотношение цена-качество, следпродажбено обслужване и сервиз.

JOHNSON HEALTH TECH

Семейството включва множество марки за фитнес и уелнес, които обслужват всички основни канали за продажба и пазари по целия свят

Като водеща световна марка, посветена на нуждите на фитнес ентусиасти у дома и във футнес клуба, Matrix Fitness предефинира тренировките с динамично изпълнение, елегантен дизайн, усъвършенствана функционалност, ексклузивни програми за тренировки и издръжливост, която издържа на тежка употреба от множество потребители ден след ден в продължение на години.

Horizon Fitness предлага домашно фитнес оборудване, предназначено да помогне на хората по целия свят да постигнат своите фитнес цели, независимо дали тепърва започват по пътя към здравословния начин на живот или тренират за следващото си голямо събитие.

Универсални и високо ефективни, продуктите на Vision Fitness помагат на специализирани търговци и вертикални пазари, включително хотели и жилищни комплекси, с популярно кардио оборудване, идеално за тяхното пространство и бюджет.

Synca Wellness е луксозна уелнес марка, която обслужва взискателни потребители, търсещи ултимативната физическа и психическа релаксация.

Tempo Fitness е модерна, енергична марка, която създава достъпни възможности за млади, градски хора да намерят забавление и енергия чрез тренировки.

NOHrD Fitness е премиум фитнес оборудване, ръчно изработено от висококачествени дърво и естествена кожа, с несравнимо немско качество.

ZIVA Fitness предлага фитнес аксесоари с изключителен, вдъхновяващ дизайн и прецизна, висококачествена изработка.

Проектиран през 1988 г. от американския гребец Джон Дюк, WaterRower е първият гребен тренажор, използващ съпротивлението на водата. Тези уреди продължават да се изработват със същото изключително внимание към детайла, използвайки само качествено дърво и невероятно прецизна технология.